Egy Fiat Brava, négy csaj, és harminckét golyó

Ahogy arról korábban beszámoltunk, augusztus 2-án olyan autós üldözésre került sor a Nagyszombati járásban, amilyenre talán még nem is volt példa a szlovákiai rendőrség történetében. A hatóság közzétette a járőrkocsi fedélzeti kamerájának felvéleit is.

A rendőrök Nagyszombatban egy Fiat Brava típusú személygépkocsit próbáltak ellenőrizni, de a sofőr nem állt meg a rendőri felszólításra. 20 kilométeres hajsza vette kezdetét, mely során a zsaruk 32 lövést adtak le - 19-et a levegőbe, 13-at pedig az üldözött Fiatra. 

Az üldözés Vágmedence (Madunice) község külterületén ért véget, az autót vezető, jogosítvánnyal nem rendelkező 21 éves nőt két találat érte - az egyik a mellkasán, a másik a fülén. Egyik utasát, egy 16 éves lányt a vállán lőtték meg a rendőrök az üldözés során. A gépkocsi további két utasa - egy 19 és egy 17 éves lány sérülés nélkül úszta meg a hajszát. A helyszínelő rendőrök kábítószer nyomait vélték felfedezni a kocsiban, a Fiat ráadásul nem a saját rendszámával volt felszerelve.