VIGYÁZAT: Ravasz módszerrel próbáltak egy vásárlót meglopni a dunaszerdahelyi Kauflandnál!

A parkolóban leállítanak, majd kérdezősködnek, ha pedig közben óvatlan vagy, oda az értékeid.

VIGYÁZAT: Ravasz módszerrel próbáltak egy vásárlót meglopni a dunaszerdahelyi Kauflandnál!

Egy olvasónktól értesültünk arról, mi történt ma a dunaszerdahelyi Kaufland parkolójában. A Facebookon hívta fel a figyelmet rá, hogy már a bestartolt autóban ültek, amikor egy páros hölgy tagja bekopogott a kocsi ablakán, majd arról érdeklődött, hogyan lehet eljutni a Lidlhöz. Miközben ő lefoglalta az elöl ülőket, a páros másik tagja, egy férfi kinyitotta a kocsi hátsó ajtaját, és megpróbálta elcsenni, amit ott talál.

Szerencsére nem sikerült semmit elvinniük, mert amikor észrevették, hogy a férfi benyúlt a hátsó ülésre, azonnal kiabálni kezdtek, a tolvajok pedig elszaladtak.

További kérdésünkre megtudtunk, hogy a páros mindkét tagja 20 év körüli lehetett és szlovákul beszéltek. A lány alacsony, vékony testalkatú volt, hosszú fekete hajjal, arany(színű) fülbevalóval. Hosszú fekete szoknyát és szürke kabátot viselt. A férfi magasabb, de szintén vékony volt, rövid, szintén fekete hajjal, frufruval.

Most nem jártak sikerrel, a módszerük viszont figyelemre méltó, és jobb elővigyázatosnak lenni, mivel könnyen pórul járhat, aki történetesen egyedül van a kocsiban.

(parameter)