Viszonzatlan szerelem miatt kellett meghalnia a Nagymagyar közelében holtan talált fiatal nőnek?

2023. november 30. - 11:27 | Régió

Egy eltűnt 22 éves nagymagyari nő holttestét találhatták meg szerdán a Csenke (Dunaszerdahelyi járás) és Tonkháza (Illésháza) közti kanálisban. A Nový Čas szerint egy férfit gyanúsítanak a történtekkel, aki régebb óta zaklathatta a fiatal nőt.

Viszonzatlan szerelem miatt kellett meghalnia a Nagymagyar közelében holtan talált fiatal nőnek?
Illusztráció (Fotó: TASR)

A holttestre szerdán sötétedés előtt figyeltek fel a két település közti csatornán átvezető hídnál, a vízben. A holttestet átvizsgáló orvosszakértő előzetesen nem zárta ki az idegenkezűség lehetőségét, a halál pontos okának megállapítása érdekében boncolást rendelt el.

A Paraméter információi szerint az elhunyt egy fiatal anyuka, a 22 éves nagymagyari Diana, akinek eltűnését november 22-én jelentették. A rendőrség érdeklődésünkre nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy valóban az eltűnt nőről van szó, ahogy azt sem, hogy a hatóság meggyanúsított egy személyt a történtekkel kapcsolatban. Zlatica Antalová nagyszombati kerületi rendőrszóvivő csupán annyit közölt, a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel jelenleg nem szolgálhat bővebb információval.

A Nový Čas helyi lakosok beszámolója alapján közölte, hogy a nő elutasított egy férfit, aki szerelmes volt belé. A lap szerint a férfi régóta fenyegette és zaklatta a nőt. Nem kizárt tehát, hogy a rendőrség az illetőt gyanúsítja a fiatal nő halálával összefüggésben.


-para-