Vizsgálati fogságba helyezték a vásárúti nő gyilkosát

A 43 éves férfit közeli hozzátartozó különös kegyetlenséggel elkövetett meggyilkolásával vádolják.

Vizsgálati fogságba helyezték a vásárúti nő gyilkosát
Fotók: Paraméter

 A Nagyszombati Járási Bíróságon vasárnap délután úgy döntött, vizsgálati fogságba helyezi a vásárúti férfit, aki csütörtökről péntekre virradó éjszaka mintegy 20 késszúrással gyilkolta meg feleségét, a 40 éves Máriát.

A Joj Televízió információi szerint a vádlott a bíróságon közölte, megbánta tettét, és maga kérte, hogy tartóztassák le.

A nő szívét, hasát, mellkasát és nyakát több késszúrás érte. Úgy tudjuk, a gyilkosság indítéka szerelemféltés lehetett. "Ilyen bűncselekményért 20-tól 25 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik a férjet" - árulta el korábban Martina Kredatusová nagyszombati rendőrszóvivő.

A vásárúti Major utcában alig néhány ház, illetve lakásokat magába foglaló ingatlan áll, ez utóbbiban történt csütörtökön késő este a családi dráma. A szomszédok késő este, 23 óra környékén figyeltek fel valami zajra, a középső lakásban élő K. családból az apa, Lajos azonban az érdeklődő fiatal szomszédokat elküldte. Egy szomszéd érdeklődésünkre közölte, hogy őket éjjel kettőkor keltette a rendőrség azzal, hogy gyilkosság történt.

K. Mária a közkedvelt helyi cukrászdában, a Dolce Vitában dolgozott.


(noviny.sk)