Vladimír Weiss kijelentette, amíg Hapal a szövetségi kapitány, addig ő nem lesz válogatott!

2018. november 21. - 09:38 | Sport

A szlovák válogatott középpályása, Vladimír Weiss a Plus Jeden Deňnek úgy nyilatkozott, amíg Pavel Hapal a szövetségi kapitány, addig ő nem lesz válogatott.

Vladimír Weiss kijelentette, amíg Hapal a szövetségi kapitány, addig ő nem lesz válogatott!
Fotó: TASR

A katari Al Gharafa 28 éves szélsője a Nemzetek Ligája utóbbi két mérkőzésén nem kapott lehetőséget Pavel Hapal szövetségi kapitánytól, így az Ukrajna és a Csehország elleni mérkőzésen sem lépett pályára – csereként sem.

A legutóbbi, Csehország elleni mérkőzésen Weiss úgy döntött, miután a harmadik cserelehetőségnél sem őt választotta Hapal, a mérkőzés közben levonul az öltözőbe.

„Hapalnál befejeztem, néhány napon belül nyilatkozom erről” – közölte a Manchester City, a Glasgow Rangers, az Espanyol Barcelona és az Olympiakos Pireus korábbi játékosa.

Miután Weiss az öltözőbe vonult, megszólalt Pavel Hapal is, aki októberben Ján Kozákot váltotta a szövetségi kapitányi poszton.

„A mérkőzés alatt nem vettem észre, mert a csapatot irányítottam. Csak akkor tudtam meg, amikor megérkeztem az öltözőbe. Igyekezni fogok, hogy megbeszéljük a játékossal, mi vezetett idáig, és meglátjuk, hogyan tovább. Tudjuk, hogyan játszik, emellett a variáció mellett döntöttünk. Nem kapott lehetőséget, de sehol nincs feljegyezve, hogy a következő mérkőzéseken sem fog játszani, tehát ebben semmilyen problémát nem látok” – nyilatkozta a kialakult helyzettel kapcsolatban a szövetségi kapitány.


(profutbal)