A Wonder Woman 1984 behúzta a nézőket a moziba

2020. december 28. - 09:05 | Kultúra

A Wonder Woman 1984 behúzta a nézőket a pandémia miatt világszerte elcsendesedett mozikba. Az Amerikában a karácsonyi hétvégén debütáló film globális jegybevétele 36,1 millió dollár volt.

A Wonder Woman 1984 behúzta a nézőket a moziba
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

A sikerre való tekintettel a Warner Bros. filmstúdió vasárnap már meg is erősítette, hogy a szuperhősfilmnek harmadik része is lesz.

Az AT&T Inc. médiavállat tulajdonában lévő stúdió adatai szerint Észak-Amerikában 16,7 millió dollár volt a jegybevétel péntektől vasárnapig, ami a legjobb premierhétvégi eredmény március óta, amikor a koronavírus-járvány miatt a mozik zömét be kellett zárni. Ugyanakkor ez az összeg csak töredéke egy ilyen nagyszabású hollywoodi produkció pandémia előtt jellemző premierhétvégi bevételének.

A WW84-et Amerika-szerte milliók nézték a WarnerMedia HBO Max streaming-szolgáltatásán is, amelyen a mozis bemutatóval egyidejűleg tették hozzáférhetővé a filmet az előfizetőknek. Pénteken háromszor annyi ideig nézte a közönség az HBO Maxot, mint egy átlagos napon novemberben - számolt be róla a szolgáltató.

A Warner közölte, hogy felgyorsítja a Wonder Woman harmadik epizódjának előkészítését, amelyet ismét Patty Jenkins rendez, és a címszerepben megint Gal Gadot látható.

(MTI)

Címkék: Wonder Woman