Zágrábba, Szófiába és a Kanári-szigetekre is indít járatot Pozsonyból a Ryanair

2022. május 26. - 16:19 | Belföld

A Ryanair nyári pozsonyi menetrendje összesen 21 menetrend szerinti járatot tartalmaz, köztük öt új nyári csatlakozást olyan célállomásokra, mint Szófia, Koppenhága, Lanzarote, Trapani és Zágráb. A légi fuvarozó csütörtökön, a pozsonyi M. R. Štefánik repülőtéren mutatta be nyári menetrendjét.

Zágrábba, Szófiába és a Kanári-szigetekre is indít járatot Pozsonyból a Ryanair
Fotó: TASR/AP

A fuvarozó ezen a nyáron hetente csaknem 60 járatot fog üzemeltetni a pozsonyi repülőtéren. Az utasok számos európai célállomásra induló járat közül választhatnak, ilyen például London, Milánó vagy Brüsszel, de olyan üdülőhelyekre is vezet majd járat, mint a szardíniai Alghero, a bulgáriai Burgasz, vagy Korfu.

A Ryanair 60 munkahelyet biztosít közvetlenül a légi közlekedésben, és több mint 700 kapcsolódó munkahelyet a külföldi repülőtereken és a pozsonyi repülőtéren.

Dušan Keketi, a pozsonyi repülőtér vezérigazgatója szerint a Ryanair hosszú távú és stabil partnere az M. R. Štefánik repülőtérnek. „Bízunk benne, hogy az utasok örömmel fogadják majd a pozsonyi repülőtérről induló új járatok lehetőségét, és foglalnak járatot Pozsonyból például Zágrábba, Korfura, a Kanári-szigetekre, vagy Ciprus, Bulgária és Mallorca üdülőhelyeire, hogy élvezhessék a nyári vakációt közvetlen pozsonyi indulással” – tette hozzá.


TASR/para