Zajlik a Maxer Gym virtuális jótékonysági futás - jelentkezz te is!

2021. március 20. - 12:10 | Régió

A dunaszerdahelyi Maxer Gym edzőterem a Szlovák Vöröskereszttel együttműködve virtuális jótékonysági futást szervez, amelyre márciusban kerül sor.

Zajlik a Maxer Gym virtuális jótékonysági futás - jelentkezz te is!

A járványhelyzet miatt rendhagyó jótékonysági futás célja, hogy az idősebbeket támogassák, a regisztrációs díjból befolyó összegből ugyanis a szervezők D-vitaminokat fognak vásárolni, amelyeket a dunaszerdahelyi idősek otthonának lakói közt osztanak majd szét.

„Sziasztok MAXERosok, készítettünk számotokra egy virtuális kihívást, amellyel szeretnénk motiválni benneteket, hogy ezekben a nehéz pillanatokban se adjátok fel céljaitokat” – áll a felhívásban.

A virtuális jótékonysági futás 2021. március 1. és 31. között zajlik.

A táv 5 kilométer, amelyet mindenki egyénileg, az általa kiválasztott terepen teljesít. A teljesített távról készítsenek képernyőfotót, és küldjék el a szervezőknek.

A regisztrációs díj 10 euró, amelyet a következő számlaszámra lehet küldeni:

MAXER GYM ACADEMY O.Z.
IBAN: SK85 1100 0000 0029 4907 0186

A regisztrációhoz az alább adatokat várják a maxergymcharita@gmail.com e-mail-címre:

  • teljes név
  • lakcím
  • telefonszám
  • bizonylat a regisztrációs díj elküldéséről
  • a teljesített táv képernyőfotóként

Minden regisztrált futót, aki teljesíti a feltételeket, a szervezők éremmel jutalmaznak, amelyet postai úton juttatnak el az általa megadott lakcímre.

A szervezők szeretettel várják minden érdeklődő jelentkezését!

A Maxer Gym köszönetet mond minden törzsvendégének és partnereinek, amiért a járvány ideje alatt is támogatják őket: CEKOSS spol. s.r.o., EVERGREEN RECYCLING, MOJAPIVODA, GLOBAL INVEST DS SK SECURITY, BROKER SERVICE GROUP - Andrea Slíž.


(PR-cikk)