Zinédine Zidane elégedett a csapatával, továbbra sem akar új játékost igazolni

2020. szeptember 26. - 08:00 | Sport

A spanyol bajnokság címvédője szokatlanul passzív volt a nyári átigazolási időszakban. Bár Gareth Bale, James Rodriguez, Asraf Hakimi és Sergio Reguilon távozott, senkit nem szerződtettek, csupán Borja Mayoral, Alvaro Odriozola és Martin Ödegaard tért vissza a kölcsönadást követően.

Zinédine Zidane elégedett a csapatával, továbbra sem akar új játékost igazolni
Fotó: TASR/AP

A fővárosiak támadószekciója meglehetősen visszafogottnak tűnt a Real Sociedad ellen gól nélküli döntetlenre végződött múlt heti idénynyitón, ráadásul Zidane-nak Sergio Arribas és Marvin Park személyében két fiatal, tapasztalatlan játékost is neveznie kellett, akik soha nem játszottak a felnőtt csapatban.

A szakvezető mindezek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy elégedett a rendelkezésére álló játékosokkal.

"Ez a csapatom, és nem kérek mást. Mindenki tudni akarja, ki érkezik még, de meg vagyok elégedve a csapatommal" - mondta a francia edző.

Zidane hozzátette, keményen dolgoznak, hogy megfelelő formába kerüljenek, és elérhessék a saját maguk által kitűzött célokat.

"Bármi megtörténhet, de minden más edzőhöz hasonlóan azt szeretném, ha az átigazolási időszak mihamarabb lezárulna, és csak a mérkőzésekről beszélnénk" - közölte Zidane.

mti/para

Címkék: Zinedine Zidane