Zsaruk razziáztak több háznál Tallóson is!

Több helyen lezajlott, összehangolt rendőrségi akcióra utalnak azok az információk, amelyeket mostanáig megtudtunk.

Zsaruk razziáztak több háznál Tallóson is!
Illusztráció

„Kommandósok hatoltak be szerdán Diószeg alpolgármesterének házába” – írtuk korábban a Joj TV információi nyomán. A Markíza hírportálja később már azt közölte, hogy a Bende Alexandernél tartott házkutatás valamilyen ÁFA-csalási üggyel függhet össze.

A rendőrség ugyanakkor nemcsak Diószegen razziázott, hanem többek között Tallóson (Galántai járás) is. Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, a kora reggeli óráktól kezdődően ellepték a falu egy részét a rendőrök, információink szerint legalább 20 rendőrautó és 50 rendőr jelent meg azoknál a házaknál, ahol a rajtaütés történt.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint három háznál csaptak le a rendőrök korán reggel, később pedig egy negyedik háznál is jártak. Úgy tudjuk, a személyek, akiknél házkutatást tartottak, nem először kerültek a rendőrség látókörébe.

Érdeklődtünk az Országos Rendőrkapitányságnál, Martin Wäldl szóvivő azonban csak annyit erősített meg, hogy a NAKA gazdasági bűncselekményekkel foglalkozó egysége Nagyszombat és Nyitra megye több pontján is rendőrségi akciót hajt végre. „Tekintettel arra, hogy a vizsgálat folyamatban van, semmilyen közelebbi információt nem árulhatunk el” – jegyezte meg.

Minden jel arra utal, hogy az összehangolt rendőrségi akció során történt a tragikus baleset is Galánta mellett, mely során egy 31 éves rendőr életét vesztette.

(parameter)

augusztus 13. - 14:53
Hova tűnt Marin Ljubičič?
Kellemetlen incidens vet árnyékot az új szezonban remekül teljesítő DAC szereplésére.