HUF: 359.74 Ft

CZK: 25.978 Kč

17 °C

2 °C

2021. 02. 25. csütörtök

Géza, Frederik/Frederika

március 31., 10:46
Zuschlag 8 és fél évet kapott első fokon

Súlyos börtönbüntetésre ítélte első fokon a Bács-Kiskun megyei Bíróság a bűnszervezetben elkövetett csalással vádolt Zuschlag János volt szocialista politikust.

Novemberben áll bíróság elé Gyurcsány...
október 19., 14:07
Novemberben áll bíróság elé Gyurcsány...

Gyurcsány Ferencet november 16-ára, Mesterházy Attilát és Keszthelyi Andrást november 18-ára idézi be a Zuschlag-perben tanúkénti meghallgatásra a Bács-Kiskun Megyei Bíróság.

Gyurcsányt is kihallgatják a Zuschlag-perben?
október 13., 17:01
Gyurcsányt is kihallgatják a Zuschlag-perben?

Az ifjúsági ügyekkel foglalkozó minisztériumok vezetőinek és vezető beosztású munkatársainak - Jánosi György, Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila, Szilvásy György, Benedek András és Keszthelyi András - tanúkihallgatását indítványozta az ügyész a Zuschlag-per keddi tárgyalási napján.

Fiktív szervezetekről beszélt Zuschlag
március 5., 10:27
Fiktív szervezetekről beszélt Zuschlag

Ismert volt az Ifjú Szocialisták Mozgalmának (ISZM) vezetésén belül, hogy finanszírozási problémák vannak  - mondta ügyészi kérdésre Zuschlag János az ellene és tizenöt társával szemben folyó perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon csütörtökön.

Eltüntetett dokumentumokról beszélt Zuschlag
február 25., 10:35
Eltüntetett dokumentumokról beszélt Zuschlag

Eltüntetett dokumentumokról, így többek között mintegy ötezer 2002-es kopogtatócédula másolatáról, s üres ajánlószelvényekről is beszélt szerdán délelőtt Zuschlag János az ellene és tizenöt társával szemben folyó perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

Napi friss
Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás