Potom pénzért kínál eladásra ingatlanokat és telkeket az állam – a délnyugati régióban is van mire lecsapni

camera

1

Potom pénzért kínál eladásra ingatlanokat és telkeket az állam – a délnyugati régióban is van mire lecsapni

Illusztráció (Fotó: TASR) 

Megosztás

Az állam ismét árveréseket hirdetett a birtokában lévő, de nem használt ingóságokra és ingatlanokra, amelyekre hazai és külföldi érdeklődők is licitálhatnak.

A Startitup összegyűjtötte a jelenlegi legérdekesebb kínálatokat.

Az egyik ilyen például egy ingatlan Senné községben (Nagykürtösi járás), amit jelenleg a Besztercebányai Járási Hivatal kezel. A kikiáltási ár 16 300 euró, az árajánlatokat május 24-ig lehet kézbesíteni.

Ugyancsak felkeltheti az érdeklődők figyelmét egy kürti (Érsekújvári járás) családi ház 1/2 arányban. Az ingatlan a Nyitrai Járási Hivatal neve alatt szerepel, a kikiáltási ár 4280 euró. A ház egy 481 négyzetméteres területen helyezkedik el. Az árajánlatot május 21-ig lehet benyújtani.

Az állam eladásra kínál egy egyszobás lakást is Martin községben (Turócszentmártoni járás). Egy 30 négyzetméteres lakásról van szó, aminek a kikiáltási ára 31 400 euró. Az ajánlatokat a jelenlegi kezelőnek, a Zsolnai Járási Hivatalnak lehet továbbítani május 15-ig.

Szintén árverésre kínálnak egy 229 négyzetméteres telket Perbetén (Komáromi járás). A kikiáltási ára 2052 euró, az ajánlatokat pedig május 6-ig lehet elküldeni a kezelőnek, a Nyitrai Járási Hivatalnak.

Az ingatlanok mellett ingóságokat is eladásra kínál az állam. Ide tartozik például egy dízelgenerátor 1953 euróért. Apróbb szépséghiba, hogy az elmúlt időben nem ellenőrizték a berendezés működőképességét, régóta nem használták, jelenleg kültéren tárolják. Ennek ellenére, ha valakit érdekel a dolog, akkor annak csipkednie kell magát, mivel április 30. az utolsó határidő az ajánlat megtételére.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program