A rock örök és elpusztíthatatlan! – HOBO és bandája Kopaszkutya koncert Dunaszerdahelyen

Megosztás

A Kossuth-díjas magyar blues énekes, Földes László, HOBO örökzöld blues- és rock slágereivel garantáltan megbabonázza a közönséget május 16-án, csütörtökön a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK-ban.

„Le kell menni kutyába! Légy a kutyák királya, ne királyok kutyája!” – a sosem volt Kopaszkutya együttes története a nagyon is hús-vér Hobóval és az éppen aktuális zenekarával a koncerttermekben is örök és elpusztíthatatlan, egy darabka rocktörténelem, a 80-as évek életérzésének tökéletes lenyomata.

Akkortájt a reményt vesztett fiataloknak szóltak a hazai zeneiparban lépten-nyomon ellehetetlenített, a színpadon mégis tüntetően hosszú hajjal és bőrdzsekiben feszítő, a szabadság szeléről éneklő „fekete bárányok˝, ahogy a Hobo Blues Band dalai is.

A napjainkban immár 79 éves Földes László, HOBO, Kossuth-díjas magyar blues énekes, dalszerző, előadóművész, a Hobo Blues Band alapítója és énekese, együttesével május 16-án, csütörtökön, 19:00 órai kezdettel a Csaplár Benedek VMK színháztermében ismét garantáltan megbabonázza a közönségét, bebizonyítva, hogy a rock örök és elpusztíthatatlan!

A ’80-as évek ugyan már elmúltak, de itt maradtak nekünk a Kopaszkutya film örökzöld blues- és rock slágerei, amelyek 43 év távlatából is mind-mind fülbemászó dalok.

Jegyelővétel:

  • a dunaszerdahelyi VMK-ban, azaz a Csaplár Benedek VMK szervezési osztályán (II. emelet) és online,
  • valamint 1 órával a kezdés előtt a helyszínen.

Bővebb info:

A koncert felejthetetlen élmény, a tisztelt érdeklődőknek jó szórakozást kíván a dunaszerdahelyi elóKONCERT műsoriroda!

(PR-cikk)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program