Ismét szövetségi kapitány lehet Vladimír Weissből

camera

1

Ismét szövetségi kapitány lehet Vladimír Weissből

Vladimír Weiss (Fotó: Cséfalvay Á. András) 

Megosztás

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint Vladimír Weiss hamarosan elhagyhatja a Slovan Bratislava labdarúgóklubot.

A futbalinfo.az számolt be róla, hogy az azerbajdzsáni labdarúgó-szövetség érdeklődik a tapasztalt edző iránt, akit a nemzeti csapat szövetségi kapitányi posztjára szeretnének megszerezni. A tárgyalások folyamatban vannak, Weiss pedig állítólag már bele is egyezett a feltételekbe, amit az azeri futballszövetség kínált neki.

Weiss állítólag Rovshan Najaf, a futballszövetség elnökének meghívására még ezen a héten Bakuba utazik, hogy megbeszéljék a feltételeket. Gondot jelenthet viszont, hogy az egykori szlovák és grúz szövetségi kapitányt érvényes szerződés köti a Slovanhoz, az azeri szövetség pedig nem szeretne érte nagy lelépődíjat fizetni.

Az azeri labdarúgó-válogatottnak tavaly november óta nincs szövetségi kapitánya.

Ifj. Ivan Kmotrík, a Slovan Bratislava vezérigazgatója viszont hivatalos közleményben cáfolta, miszerint Weiss Bakuban tárgyalna.

„Tudok a nyilvánosságra hozott érdeklődésről, Vladimír Weiss tájékoztatott az ajánlatról, amit kapott. Megvitattuk a dolgot, és kijelenthetem, hogy beszélgetésünkből az jött le, hogy az edző maradni akar és folytatni akarja a munkát a Slovanban” – közölte Kmotrík, akinek a bizalmát teljes mértékben élvezheti Weiss.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program