A feleséget gyanúsítják a hétvégi véres családi dráma elkövetésével – most viszont itt az újabb fordulat

camera

1

A feleséget gyanúsítják a hétvégi véres családi dráma elkövetésével – most viszont itt az újabb fordulat

Illusztráció (Fotó: Rendőrség - Facebook) 

Megosztás

Előrelépés történt a hétvégi, rohožníki (Malacky-i járás) véres családi tragédia ügyében.

Korábban már megírtuk, hogy egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyerek pedig szintén megsérült egy lakótelepi lakásban. Sajtóinformációk szerint a szlovák férfi és a külföldi nő 11 éve alkottak egy párt. A JOJ TV információi szerint szombaton reggel kiabálás hallatszott a lakásból, ahol élnek. A szomszédok szóltak a lakóbizalminak, ám neki sem nyitottak ajtót. Nem sokkal később a 39 éves nő azt kiabálva rohant ki a lakásból, hogy “támadó, támadó”.

A helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a 47 éves férfi életét, a nőt és a gyerekeket sérülésekkel szállították kórházba. A férfinek esélye sem volt a túlélésre, szúrt és vágott sérülések voltak az egész testén, de legfőképpen a hasa és a feje tájékán. A nő testén is több vágott sérülés volt. Vasárnap a rendőrök kíséretében hagyta el a kórházat.

Kapcsolódó cikk:

Korábban még azt a verziót tartották a legvalószínűbbnek, hogy a férfi megtámadta a feleségét és a kislányt, a nő pedig önvédelemből leszúrta a férjét. Hétfőn viszont a rendőrség a nőt gyanúsította meg gyilkosság elkövetésével.

Kedden jött az újabb váratlan fordulat: a TV Markíza szerint a hatóság kiengedte az őrizetből a nőt, jelenleg pedig a pszichiátrián kezelik. A csatorna szerint már egy ideje gyógyszereket szedett. A hatóság bővebb információkat egyelőre nem közölhet a történtekkel kapcsolatban.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program