Elsőbbségadás elmulasztása miatt történhetett a Dunaszerdahely melletti tragikus baleset

camera

12

Elsőbbségadás elmulasztása miatt történhetett a Dunaszerdahely melletti tragikus baleset

Helyszíni felvételek - rendőrség, Nagyszombati Kerület Útinform Facebook (További képekért kattins a fotóra!) 

Megosztás

A rendőrség közölt néhány részletet a keddi tragikus balesetről, amely a 63-as főúton, Dunaszerdahely közelében történt.

Két személyautó ütközött a 63-as főút Királyfiakarcsa felé vezető kereszteződésnél kedden, röviddel 2 óra után. A dunaszerdahelyi tűzoltóság egységei érkeztek a helyszínre, majd mentőhelikoptert is riasztottak, a Škoda Fabiát vezető nő életét azonban a mentőegységek minden igyekezete ellenére nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette – írtuk korábban.

A balesetnek további két sérültje volt, őket a helyszínre kiérkező mentősök látták el.

A Nagyszombat megyei rendőrség később a közösségi oldalán megerősítette, hogy a Škoda Fabia 81 éves sofőrje vesztette életét. A Mercedes Benzt vezető 32 éves nőt és öt évvel fiatalabb utastársát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Fabia a mellékútról érkezett a kereszteződés felé. “Valószínűleg nem győződött meg róla kellőképp a Stopnál, hogy biztonságosan áthajthat-e a kereszteződésen, és ütközött a Mercedessel, amely Dunaszerdahely felől érkezett” – közölte a rendőrség.

A történtek miatt rendőrök irányították a forgalmat az érintett szakaszon, majd teljesen lezárták az utat. A forgalmat Kisfalud felé terelték.

A rendőrség óvatosságra int minden közlekedőt.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program