Ha június, akkor Egyházkarcsai Falunap! Ha pedig falunap, akkor sztárfellépők és izgalmas programok sora díjmentesen biztosítva!

Megosztás

Felhőtlen kikapcsolódás, kellemes baráti beszélgetések, jó hangulat, finom falatok és természetesen sztárvendégek élőben idén is az Egyházkarcsai Falunapon! Szombat este egy igazán különleges zenei élményben lehet majd részük az érdeklődőknek, melyet a 20 órakor színpadra lépő, legendás Piramis együttes koncertje tartogat. A belépés most is díjtalan! Mutatjuk a programot:

Az Egyházkarcsai Falunap nem csupán a helyiek körében oly kedvelt, évről évre egyre nagyobb számú érdeklődőt vonz ezen a napon a községbe. Ami nem csoda, hiszen minden évben gazdag programkínálattal és neves sztárvendégekkel várják a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat.

Június 14-én (pénteken) hagyományosan idén is szentmisével indul a falunapi programsorozat (18:00 órakor) a helyi római katolikus templomban, amelyet koszorúzás követ a templomkertben. Június 15-én (szombaton) pedig már a felhőtlen szórakozásé és a kellemes időtöltésé lesz a főszerep a helyi futballpályán. Napközben különféle családbarát programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt, majd dalos-táncos előadások fokozzák a hangulatot.

17 órától sztárvendégek veszik át a stafétát jelentő mikrofonokat: élőben zenél majd Peter Šrámek, a Piramis és a 3+2 zenekar.

A koncerteket követően a jó hangulatról a Retrock Party Band és DJ Newik gondoskodik.

Ne feledjék, a belépés idén is díjtalan!

Mindenkit sok szeretettel vár Egyházkarcsa Önkormányzata!

(PR-cikk)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program