Élő adásban ölte meg magát a fiatal rapper - azt hitte, nem éles a fegyver (VIDEÓ)

  • Bulvár
camera

1

Élő adásban ölte meg magát a fiatal rapper - azt hitte, nem éles a fegyver (VIDEÓ)

-illusztráció- (Fotó: Unsplash) 

Megosztás

Egy 17 éves rapper, Rylo Huncho véletlenül öngyilkos lett egy Instagram-sztori forgatása közben. Maga felé fordította a fegyvert, azt gondolva, hogy a biztosító be van kapcsolva, meghúzta a ravaszt.

A tragédia múlt hét szerdán történt. Bár a rendőrség nem erősítette meg az elhunyt fiatalember kilétét, a The Direct portál szerint állítólag a tizenhét éves Raleigh Freeman III-ról van szó, aki Rylo Huncho becenéven lépett fel. A közösségi oldalon ráadásul egy videó is megjelent, ami állítólag megörökíti a szomorú esetet – értesült a Topky.

A rapper éppen élő adást indított a profilján, amelyben fegyverrel a kezében rappelt. Előadás közben kikapcsolta a pisztoly biztosítóját. A jelek szerint azonban erről elfeledkezett, és a fegyvert a fejéhez szegezte, és megnyomta a ravaszt. A felvételen hallatszik a lövés, majd a fiatalember eltűnik a képből.

A rappert később holtan találták otthonában, a virginiai Suffolkban. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 17 éves férfi “véletlen öngyilkos lövés következtében” halt meg. Az ügyben folyik a vizsgálat.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program