Területi focikalauz: Kiheverték-e a legutóbbi fiaskót a szapiak és a csilizradványiak?

camera

1

Területi focikalauz: Kiheverték-e a legutóbbi fiaskót a szapiak és a csilizradványiak?

Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele 

Megosztás

Az AG Sport (VII.) ligában már szombat délelőtt elkezdődnek a 28. forduló párharcai, a vásárútiak a pozsonyeperjesiekkel mérik össze tudásukat.

Folytatódik a tabellaelső gelleiek és a trónkövetelő illésházaiak bajnoki címért vívott távpárharca. A gelleiek zsákmányért utaznak Szapra, ahol kiderül, kiheverték-e a vendéglátók a legutóbbi hideg zuhanyt (Nyékvárkony–Szap 8:1). A szentmihályfaiak elleni hazai találkozójukon kiderül: maradt-e még puskaporuk az illésházaiaknak. Vasárnap délelőtt a bronzéremre esélyes tabellaszomszédok párharca zajlik Nagypakán. Szomszédfalvak összecsapására kerül sor Ekecsen. Nyolcgólos hazai vereségük után Csallóközkürtön nem sok jóra számíthatnak a csilizradványiak. Nem keltene meglepetést a tavasszal jó formában futballozó, március végétől veretlen királyfiakarcsaiak bakai sikere. A diósförgepatonyiak favoritként fogadják a kisudvarnokiakat.

A VIII. ligában zsinórban három hazai vereséggel kerültek a figyelem fókuszában az egykor szebb napokat megélt felsőpatonyiak, akik a békeiek elleni mérkőzésen térhetnek vissza a győzelmek hullámhosszára. A bajnoki tabella medvei éllovasa a Sárrét/Vitény alakulata elleni bajnokin gyarapíthatja gyűjteményét. Egy héttel ezelőtt vendéglátóként két pontot hullajtottak el az ugyancsak bajnokaspiráns nagyszarvaiak. A 2. helyezett Izsapra készül, újabb botlása sokat nyomna a latban a végső elszámolásnál. A hazai pálya előnyéből igyekeznek hasznot húzni a felbáriak és a csallóköztárnokiak. Legutóbb Nagyszarván ikszeltek a csiliznyáradiak, akik szándékaiak szerint a tejfaluiakat is megizzasztanák.  

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.  

DUNASZERDAHELY, AG SPORT (VII.) LIGA, 28. forduló – szombat, 10.00: Vásárút–Pozsonyeperjes (Ürögi); 17.00: Csallóközkürt–Csilizradvány (Klempa). Vasárnap, 10.30: Nagypaka–Nyékvárkony (Ürögi), Baka–Királyfiakarcsa(Zsigray), Ekecs – Apácaszakállas–Alistál (Világi); 17.00: Szap–Gelle (Barczi),Diósförgepatony–Kisudvarnok (Klempa), Illésháza–Szentmihályfa(Hepner).

ONLINESTAVBA (VIII.) LIGA, 28. forduló – szombat, 17.00: Izsap–Nagyszarva (Dohorák), Csákány–Diósförgepatony B/Felsőpatonyrét (Czucz), Csiliznyárad–Tejfalu (Vígh). Vasárnap, 10.30: Csallóköztárnok–Nagyudvarnok (Hepner), Felbár–Hodos (Szabó Ottó); 14.00: Medve–Sárrét/Vitény (Czucz); 17.00: Csallóköznádasd–FK Nagymagyar (Virág), Felsőpatony–Béke (Németh).

ái

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program