Ronaldo iránt érdeklődik a Leverkusen?

camera

1

Ronaldo iránt érdeklődik a Leverkusen?

Cristiano Ronaldo (Fotó: AP/TASR) 

Megosztás

Az idei év német csodacsapata a veterán portugál klasszis iránt érdeklődik - ilyesmit szellőztetett meg legalábbis egy szaúdi újságíró, Alhaz Mutab.

A Čas.sk által idézett újságíró szerint Ronaldo visszatérhet Európába.

A Leverkusen 51 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatot állított fel idén, mely épp az Európa-liga döntőjében ért véget, melyet elvesztettek az Atalanta Bergamóval szemben.

A Bundesligát veretlenül nyerték meg, megszakítva a Bayern München hegemóniáját. Esélyük volt a triplázásra is, az Atalanta elleni vereség után viszont már csak a duplára, hátra van még ugyanis a Német Kupa döntője a második ligás Kaiserslauternnel szemben.

Ronaldóra állítólag maga a vezetőedző, Xabi Alonso vetett szemet, aki szerint a tapasztalata és még ma is rendkívül magas színvonalú játéktudása sokat segíthetne rajtuk a Bundesliga és a Bajnokok Ligája következő idényében.

A 39 éves Ronaldo továbbra is kiváló formában játszik, az aktuális szezonban 42 mérkőzésen 42 gólt szerzett szaúdi csapatában, mellyel még egy évre szóló érvényes szerződése van. Piaci értéke jelenleg 15 millió euró, és tagja az Európa-bajnokságra nevezett portugál válogatottnak is.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program