Pécelről is érmekkel tértek haza a bősi karatékák

camera

3

Pécelről is érmekkel tértek haza a bősi karatékák

Fotó: Oyama dojo 

Megosztás

Május utolsó szombatján, május 25-én, a bősi Oyama dojo versenyzői Pécelre utaztak, hogy részt vegyenek a VIII. Pécel Kupán.

A versenyen a bősi klub 8 karatékája mérettette meg magát: Kiss Hanna, Mészáros Effi Veronika, Takács Márk, Husvéth Bendegúz, Nagy Sofia, Kovács Zsófia, Csicsay Róbert és Presinszký Ádám. 

Mészáros Effi Veronika (gyerek III, lány, +30 kg) fejrúgással nyerte mindkét mérkőzését, így megszerezte az első helyet.

Kiss Hanna (gyerek III, lány, -30 kg) szintén fejrúgással nyerte a küzdelmét, így ő is a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Husvéth Bendegúz (gyerek II, fiú, -35 kg) első mérkőzését fejrúgással nyerte. Második mérkőzését hosszabbítás után elvesztette, így a harmadik helyen végzett.

Kovács Zsófia (serdülő, lány, +60 kg) a döntőig menetelt, ahol alul maradt az ellenfelével szemben, így ezüstérmes lett.

Takács Márk (gyerek II, fiú, -30 kg) hosszabbítás után bírói döntéssel kiesett a selejtezőben.

Nagy Sofia (serdülő, lány, +60 kg) szintén a selejtezőben esett ki.

Csicsay Róbert (serdülő, fiú, -45 kg) négy mérkőzésből egyet megnyert, de ez nem volt elég ahhoz, hogy dobogós helyezést érjen el.

Presinszky Ádám (serdülő, fiú, +65 kg) kemény küzdelmek után, bronzéremmel zárta a versenyt.

Sensei Darnay Barnabás tanítványai két aranyéremmel, egy ezüstéremmel és kettő bronzéremmel gazdagodtak ezen a bajnokságon.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program