Segítségkérés a meggyilkolt Simsik Cyntia gyermekeinek

camera

1

Segítségkérés a meggyilkolt Simsik Cyntia gyermekeinek

Simsik Cyntia gyermekeivel (családi fotó) 

Megosztás

"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak" - John Staurt Mill idézetével tett közzé egy felhívást a Lélekgyógyító Alapítvány. A magyarországi szervezet Simsik Cyntia családjának gyűjt támogatást. A kétgyermekes anyuka holttestét július közepén találták meg a dunaszerdahelyi járásbeli Nagymegyeren.

A szervezet vezetője, Papp László portálunknak úgy nyilatkozott, hogy a Lélekgyógyító Alapítvány 2015-ös megalapítása óta az emberek egészségi állapotának javítását, továbbá testi, lelki és szellemi fejlődésének elősegítését tűzte ki célul.

Az alapítvány Szlovákiában is nagyon aktív, társszervezetével (Človek pre človeka – Ember az emberért) számos karitatív megmozduláson vannak már túl.

Most éppen Simsik Cyntia családjának szeretnének segíteni. Cyntia édesapja korábban úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy mióta a gyilkossággal gyanúsított férfi szabadlábra került, féltik az életüket. A család biztonságos helyre költözött.

A Lélekgyógyító Alapítvány felhívását teljes terjedelemben, változtatás nélkül tesszük közzé:

Segítségkérés a meggyilkolt Simsik Cyntia gyermekeinek

Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Mindenki!

A Lélekgyógyító Alapítvány munkatársaként fordulunk a nyilvánossághoz segítségért a meggyilkolt Simsik Cyntia gyermekeinek megsegítésére. 

A meggyilkolt Cyntia családja a lehetőségeihez mértem mindent megtesz azért, hogy a nyomozó hatóságokat segítve, azok felelősségre vonják a gyilkost. Ennek érdekében ügyvédet fogadtak. 

A nagyszülők nem készültek arra, hogy ekkora tragédia fogja érni őket, ezért velük egyetértésben és felhatalmazásukkal a nyilvánosság segítségét kérjük, hogy összefogással segítsük a küzdelmüket.

A család a javaslatunkra nyitott egy nyilvános bankszámlaszámot: MÁRIA SIMSIK – Simsik Cyntia IBAN: SK37 1100 0000 0029 3189 2253

Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék ezt a gyűjtést.

Üdvözlettel

Papp László

Minden, amit a nagymegyeri esetről tudni kell:

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program