Botrányosan viselkedett az M4 szakkommentátora az Eb-meccsen, amelyen újra kellett éleszteni Eriksent (VIDEÓ)

2021. június 13. - 11:22 | Sport

Drámai pillanatokat hozott a szombati Dánia-Finnország Eb-mérkőzés, amelyen összeesett és újra kellett éleszteni a dánok játékosát, Christian Eriksent. Eközben az M4 Sport stúdiójában botrányos kijelentéseket tett a szakértőként jelen lévő Bognár György.

Botrányosan viselkedett az M4 szakkommentátora az Eb-meccsen, amelyen újra kellett éleszteni Eriksent (VIDEÓ)
Forrás: 24.hu

A meccs az első félidő hajrájában szakadt félbe, amikor a dánok játékosa, Christian Eriksen összeesett, és a pályán kellett újraéleszteni. Megrázó pillanatok voltak, a társak közül Simon Kjaer szívmasszázst alkalmazott, majd jött az orvosi stáb, a csapattársak pedig körbeállták Eriksent, eltakarva, amíg a beavatkozás zajlott. A csapatok levonultak a pályáról, és a mérkőzést félbeszakították.

Az M4 Sport stúdiójában közben Bognár botrányos kijelentéseket tett. Amikor kiderült, hogy Eriksennek stabil az állapota, és kórházba vitték, onnantól folyamatosan azon értetlenkedett, miért nem folytatják még a meccset, a szervezőket pedig tesze-tosza brigádnak nevezte.

Mit foglalkozol a dán játékosok lelkiállapotával?

- vágta a másik szakértő, Petry Zsolt fejéhez minimális empátiát sem mutatva, valamint elfelejtve, hogy emberekről van szó, akik végignézték, ahogy az orvosok a társuk életéért küzdenek.

Bognár kifejtette, hogy megvan a jó hír, Eriksen magánál van, minden adott a folytatáshoz, és ezt még jó hosszan ecsetelte különféle formában.

Bognár eddig is megosztó edzőnek számított nyilatkozatai miatt, és az internetes reakciókat látva nem szerzett újabb híveket magának. Érzéketlen megszólalásai sokaknál kiverte a biztosítékot, a Facebookon „Bognár György takarodjon a képernyőről, örökre” címmel már meg is alakult egy csoport.

Eriksen állapota azóta szerencsére stabil és kommunikál is.


(24.hu)