Koronás cirkusz: a fasisztákkal kollaboráló maffiózók pártja tiltakozást szervez az óvintézkedések ellen

2020. november 10. - 22:04 | Belföld

Bár Igor Matovičnak akadt most dolga bőven, hiszen éppen egy közösségi tömeges teszteléses projektet próbál levezényelni, de ettől még nem kerülte el a figyelmét, mire készül az ellenzék egy csoportja. November 17-én, a bársonyos forradalom évfordulóján egy válogatott társaság akar tiltakozni a kormány vírus elleni óvintézkedései ellen.

Koronás cirkusz: a fasisztákkal kollaboráló maffiózók pártja tiltakozást szervez az óvintézkedések ellen
Facebook

Történt, hogy a Smer és a parlamenten kívüli SNS kedden bejelentette, csatlakoznak a november 17-re Pozsonyba tervezett tüntetésekhez. A nemzeti párt azt jelezte, hogy részese akar lenni az államfői palota előtti tiltakozó megmozdulásoknak, amelyet a kotlebás ĽSNS képviselője, Milan Mazurek hívott össze.

A Smer egy videót is összeeszkábált, melyben a párt válogatott vitézei megmondták a tutit, de amiből nem derült ki pontosan, hogy melyik demonstrációhoz csapódnának hozzá. Mivel pont aznapra sokuknak tüntethetnékje támadt: a fasisztoid ĽSNS mellett az Ultras Slovan is tiltakozó akciót szervez a rendszerváltás bestartolásának évforulójára.

A miniszterelnök erre a helyzetre reagált, és a Smeresekre célozva leszögezve: "Furcsa érzés, hogy az ellenzék egy olyan maffiózók gyülekezete, amelyik együttműködik a fasisztákkal."

"Ez az egész világon párját ritkító... " Azonban meg is nyugtat mindenkit a kormányfő: "Ne aggódjanak", szépen kitakarítunk mindent, az alapoktól kezdve.

(para)