„A pokolban fogsz elrohadni!“ – botrányos üzenetet kapott Greif a Slovan ultráitól

2021. február 2. - 15:22 | Sport

A Slovan Bratislava labdarúgóklub hivatalos szurkolócsoportja, az Ultras Slovan durva jelzőkkel illette a csapat hálóőrét, Dominik Greifet, akinek a kölcsönadását az utolsó pillanatban meghiúsította a pozsonyi klub.

Amint arról beszámoltunk, Greif az elmúlt napokban Spanyolországban tartózkodott, ahol a második ligában szereplő RCD Mallorcánál vett részt próbajátékon. A 23 éves hálóőrt egyelőre csak kölcsönbe vitték volna, de annak letelte után opciós joguk lett volna a megvásárlására. Greif állítólag már az orvosi vizsgálatokon is átesett, a Slovan viszont az utolsó pillanatban visszatáncolt az üzlettől.

A Mallorca szurkolóinak nem tetszett, hogy a pozsonyiak megfúrták az átigazolást, ezért a Slovan Instagram-oldalán elkezdték őket hozzászólásokkal bombázni, amelyekben azt kérték, hogy engedjék el Greifet. A szlovák kapus a saját Instagram-oldalán köszönte meg a spanyol szurkolók igyekezetét.

Csakhogy a történet itt még nem ér véget. A Slovan Bratislava hivatalos szurkolócsoportja, az Ultras Slovan nem nézte jó szemmel Greif átigazolási hercehurcáját, és a közösségi oldalán durva hangú üzenetet fogalmazott meg a hálóőrnek címezve.

„Nekünk köszönhetően az egész stadion a te nevedet skandálta, nekünk köszönhetően te vagy a legnépszerűbb játékos, illetve kapus Szlovákiában. Úgy tettél, mintha slovanista lennél, egy közülünk... de itt az idő, hogy mindenki kinyissa a szemét!!!“

– kezdik a pozsonyi szurkolók még viszonylag finoman, a hozzászólásokból pedig kiderül, hogy a hálóőr és a szurkolók közti viszony már régebben megromlott.

A folytatásban a szurkolók egyre mérgesebb hangnemet ütnek meg, és attól sem riadnak vissza, hogy nyilvánosan sértegessék Greifet.

„Számunkra ÁRULÓ az a játékos, aki minden áron el akarja hagyni a nevelőklubját, amely megadott neki mindent, anélkül, hogy ezekben az időkben keressen rajta. Arról nem is beszélve, hogy szó nélkül elmenekülsz a törökországi összpontosításról, mint egy PATKÁNY, hogy kikényszerítsd az átigazolást, illetve kölcsönjátékot!!! AZ ÉGSZÍNKÉK MENNYBE JUTHATTÁL VOLNA, EHELYETT A POKOLBAN FOGSZ ELROHADNI!“

– áll az üzenetben.

Hogy ezek után mi lesz Greif sorsa, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogyha a közeljövőben enyhítenek a járványügyi korlátozásokon, és beengedik az embereket a stadionokba, akkor nemcsak az ellenféllel, hanem saját csapatának szurkolóival is szembe kell majd néznie.


(tt)