"Zsuzsová, a szlovák Mata Hari"

Egy szexológusnő szerint a férfiak, akit egy ilyen nő megszólít, különlegesnek érezhették magukat.

"Zsuzsová, a szlovák Mata Hari"
Forrás: Nový Čas

A Kuciak-gyilkosság ügyében gyanúsított Alena Zsuzsováról a minap napvilágra került, hogy egy sor politikussal és köztisztviselővel kezdeményezhetett beszélgetést a múltban a közösségi oldalakon.

Kapcsolódó cikkek:
 
Zsuzsová befolyásos emberekkel állt kapcsolatban – Danko és Glváč is köztük lehetett
 
Létezik-e olyan ismert személy, ki ne kavart volna Kočner csalijával, Zsuzsovával?

Közülük René Vanek főügyészhelyettes került a legnagyobb pácba, őt főnöke le is váltotta, amiért nem szólt róla, miután a nőt letartóztatták tavaly ősszel.

A Nový Čas a téma kapcsán megszólította Danica Caisová szexológusnőt, aki szerint bizonyos férfiak különlegesnek érzik magukat, ha egy ilyen nővel kommunikálhatnak. "Ők úgy gondolják, hogy minden nőt, akit megszólítanak, megkaphatnak, és még csak fel sem merül ennek az ellenkezője. Vannak olyan nők, akiket szórakoztat, ha erős személyeket, politikusokat, vállalkozókat csábítgathatnak. Az idősebbek számára azonban az ilyesmi a flört egy új formája, mivel a szemtől szembeni flörtöléshez szoktak" - vélekedett.

Mata Harit hozta fel példaként. "A flört egyfajta biztosíték lehet a jövőre nézve. Ahová az ördög nem jut el, oda küld egy nőt" - fogalmazott.

(parameter)