Csáky szerint blődség az, amit Világi Oszkár állít róla (VIDEÓ)

2018. szeptember 29. - 19:31 | Belföld

A Magyar Közösség Pártja európai parlamenti képviselője végre reagált a portálunknak a 2007-es kampányával kapcsolatban.

Csáky szerint blődség az, amit Világi Oszkár állít róla (VIDEÓ)
Csáky Pál az MKP ünnepi kongresszusát követő sajtótájékoztatón (Fotó: Paraméter)

Igaz, válaszát nem eresztette bő lére, de hát kezdetnek ez is megteszi.

Mint ismeretes, az MKP politikusa, a tömörülés korábbi elnöke eddig úgy tett, mintha hidegen hagyná egy befolyásos szlovákiai magyar üzletember minapi nyilatkozata, pedig a brüsszeli honatya politikai hitelessége forog kockán. Ahogy arról portálunk beszámolt, Világi Oszkár vagy három hete jegyezte meg egy - a DenníkN által szervezett – beszélgetésen, hogy Csáky Pál írásban kért elnézést tőle az igaztalanságokat szajkózó 2007-es kampánya miatt, amikor minden bizonyíték nélkül egyre csak azt ismételgette, hogy pénzemberek irányítják az akkor még Bugár Béla vezette MKP-t.

Portálunk először levélben érdeklődött Csákynál, hogy mit szól ehhez a Világi-féle nyilatkozathoz, amiről videófelvétel is készült. Hogy tényleg igaz-e, hogy írásban ismerte volna el a DAC jelenlegi tulajdonosának, nem állított igazat a 2007-es kampányában Világi és Bugár viszonyáról. Csáky a levelünkre nem válaszolt, ahogy aztán később a párt elnöke, Menyhárt József sem.

Most viszont végre sikerült nyilatkozatra bírni az eurohonatyát.

"Mindenféle blődségekre nem válaszolok, és főleg nem a Paraméternek"

- hangzott az egymondatos válasz a felvetésünkre, mi igaz az egész 2007-es történetből, ami anno Bugár menesztéséhez járult hozzá és segítette a pártszakadást.

(sárp)