Czucz szerint Bugár ellen piszkos kampány folyik

2019. szeptember 18. - 14:18 | Belföld

A főgonosznak tartott Marian Kočner egyik nyitrai haverja, Norbert Bödör érdekeltségeinek egy része ahhoz a Czucz Istvánhoz lenne köthető, akit sokan hidas oligarchának tartanak. – valahogy így lehetne összefoglalni az Aktuality.sk nevezetű hírportál írását, amit mi is ismertettünk az olvasóinkkal. Czucz István a Paraméter megkeresésére írásban reagált.

Czucz szerint Bugár ellen piszkos kampány folyik
Fotó: tasr

“Ami most történik, az Bugár Béla lejáratási kampányának része. Szégyen, hogy egyesek a sajtót ilyen szándékkal használják fel. Ez az aktuality-s cikk nem más, mint egy piszkos hadjárat egyik eleme.” – véli Czucz arról, hogy az Aktuality.sk megtalálni véli a kapcsolatot a Smer egyik oligarchájának tartott Miroslav Bödör és családja, valamint a Hídhoz köthető üzletemberek között.

Kedden már írtunk arról, hogy amikor tavaly Peter Pellegrini felváltotta Robert Ficót a kormánykeréknél, a hidas Gál Gábor került a párttársa, Lucia Žitňanská miniszteri helyére és ekkor Kočner azt akarta Bödörnél elérni, hogy Monika Jankovská, az igazságügyi minisztériumból a napokban távozott államtitkár több jogkört kapjon meg a tárcán belül.

Bugár elutasítja, hogy a nyitrai vállalkozó ezzel a témával valaha is felkereste őt és az államtikár hatásköre sem változott akkoriban.

A híd elnökének tavaly márciusi Maldív-szigeteki nyaralása kapcsán Kočner azt pendítette meg, hogy Bugár és felesége útját Czucz István fizette. Bugár ezt videóban cáfolta és bemutatta a számlát, amelyet ő térített.

(para)