Előzetes letartóztatásba helyezték a zenélő ház tulajdonosát

2018. augusztus 9. - 14:58 | Régió

A bíróság csütörtökön elrendelte a párkányi zenélő ház tulajdonosa, N. Éva előzetes letartóztatását.

Előzetes letartóztatásba helyezték a zenélő ház tulajdonosát
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A rendőrség tájékoztatása szerint a kihallgatások után a nyomozó megállapította, hogy az 56 éves nő szándékosan megkeresítette szomszédai életét, majd a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

A párkányi zenélő ház tulajdonosát augusztus 6-án, hétfőn tartóztatták le életveszélyes fenyegetés miatt. „A Párkányi Körzeti Rendőrőrs megbízott rendőrtisztje zaklatással gyanúsította meg az 56 éves hölgyet. A bizonyítékok és szakvélemények begyűjtését, valamint tanúk és károsultak meghallgatását követően a rendőrség arra jutott, hogy a gyanúsított a polgártársai életminősége lerontásának szándékával cselekedett” – reagált korábban érdeklődésünkre Renáta Čuháková nyitrai kerületi rendőrszóvivő, majd hozzátette, minden törvényes lépést megtesznek annak érdekében, hogy ez az állapot végre megszűnjön.

N. Éva megközelítőleg 16 éve játssza a hangszórókon keresztül Placido Domingo áriáját. Nem tartotta tiszteletben a Legfelsőbb Bíróság ítéletét sem, amely elrendelte a zene leállítását.

Ez év májusában pert vesztett a párkányi zenélő ház tulajdonosa, N. Éva a Paraméter ellen . A felperes becsületsértéssel és szellemi tulajdon jogtalan használatával vádolta hírportálunk kiadóját.

Részletes összefoglalónk:

Másfél évtizedig szellemi börtönbe zárta szomszédait, most ő került egy valódiba


(para)